sobota, 23. april 2016

Dino dan - Arboretum Volčji Potok


Arboretum Volčji Potok prijazno vabi in spet smo se odzvali povabilu. :) Kako smo se imeli lansko leto, si lahko ogledate TUKAJ

Letos je bilo še lepše  in obisk še bolj priporočam. Razlogi:

* Razstava dinozavrov je letos na prostem in deluje zelo resnično. Otroci tečejo po travniku od enega do drugega `dino junaka`, ni tako strašno kot v preteklosti, ko so bili vsi nagneteni v (turobnem) šotoru in ob nekaterih ni ograje - lahko se jih dotaknemo, se slikamo pod njimi - tako smo pri nas odpravili malčkovo zadržanost. ;)* v šotoru pa je letos nova razstava pravljic s  skulpturami narejenimi iz sena. Pokažem vam nekaj pravljic, ostale pa si oglejte sami. :)

* Tulipani so v tem času v polnem razcvetu in je res lepo. Sem se spraševala, kako mora biti šele na Nizozemskem. :) Nisem se mogla upreti fotografiranju posameznih cvetov ...

Predstavitvena greda z imeni tulipanovNorice so (skoraj) izginile, zato smo naredili še krajše fotografiranje našega slavljenca.


Še več razlogov je za obisk: veliko kvalitetnih igral, kavica in piknik med rožicami, poleg je velika vrtnarija in tudi letos lahko izkoristite popust s Spar kartico. ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar