torek, 27. junij 2017

Romantični pobeg - Gostilna in hotel Triglav


Ste vedeli, da imajo Triglav tudi na Dobrni? 
Seveda ne naše najvišje gore, pač pa odlično gostilno in hotel Triglav. :)

Moj darilni bon za romantični pobeg je bil proti koncu veljavnosti in res je bil skrajni čas, da ga izkoristiva. Odločila sva se za udobno nastanitev in odlično kulinariko, kar sva v paketu dobila ravno v Gostilni in hotelu Triglav na Dobrni. 
Darilni bon je vključeval nočitev s polpenzionom za dva. 
Začela sva s štirihodno večerjo, ki je bila res zelo okusna in nasitna. Po tako obilni večerji je bil nujen sprehod in sva šla v bližnji zdraviliški park poleg Term Dobrna. Dobrna z okolico sicer tudi ponuja ogromno sprehodov in izletov v naravo, možnosti za rekreacijo in sprostitev. Ker je hotel nov, ni nič nenavadno, da je opremljen zelo estetsko in je bivanje v njem sproščujoče (sploh, če si doma vajen razmetanih igrač in ostale otroške opreme :)). 
Zajtrk...njam! Imela sva ogromno časa, mir, veliko izbiro različnih jedi in odlične domače okuse. Tu se trudijo, da imajo čim več lokalnih izdelkov: mlečne izdelke iz kmetije Flis, suhomesnate domače izdelke, imajo svoja zelišča in marmelade, lesene posode so lokalne izdelave, okrasni izdelki so iz Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna, ... 
Njihov atrij in pokrit paviljon je prav romantičen, kot nalašč za poletno poroko! :) Poleg terase je na umetni travi lesena hiška in dodatki za otroke. 
In še ena zanimivost: veliko imajo izdelkov v obliki pirhov - slike, luči, okrasne in jedilne posode, stojalo za jedilni list, cvetlično posodo, ... in po mojem vrenju radovednosti, v čem je fora teh pirhov, sem natakarja vprašala. :) Lastnikov priimek je Pirh. :) Ok, sedaj mi je jasno in ima smisel. :)













Na recepciji lahko kupite unikatne ročno izdelane izdelke.

Ni komentarjev:

Objavite komentar