ponedeljek, 15. maj 2017

4. rojstni dan - dino zabava


Komaj dojemamo, da je naš najstarejši star že štiri leta! 
Je tak čisto pravi razigran, radoveden, svojeglav in navihan fant, ki ima rad avtomobilčke, živali, gradbene stroje in dinozavre. Čisto tipično fantovsko. :) In čeprav smo imeli že za tretji rojstni dan temo dinozavrov (TUKAJ), je tudi za letošnje praznovanje s prijatelji imel dinozavre.

Vabilo in uokvirjen napis sem oblikovala v wordu, v ospredju je seveda dinozaver. :)


Povabiti je želel svoje res najljubše prijatelje in kogarkoli drugega sem naštela, ni bil za. Pri štirih letih si otroci že kar dobro oblikujejo svoje mišljenje in se mi je zdelo prav, da njegove želje upoštevam. Praznovali smo kar pri nas doma, starši so mi otroke zaupali za dve uri in pol, kot je običajen čas za praznovanja z mlajšimi.
 Izrezala sem več različnih dinozavrov in jih napela na vrvico. Na eno pa napihnjene vodne balone, saj baloni skoraj morajo biti za otroški rojstni dan. :)
 

Otroci so si izdelali dino kape iz šeleshamerja. Osnovne trakove z zarisanimo črtami sem pripravila že jaz, otroci so po črtah izrezovali trikotnike za ustvarjanje dino bodic. Zlepila sem jih z vročim lepilom, ker bi z navadnim lepilom bilo zelo zamudno in še bolj sigurno kapa ostane nekaj časa zlepljena. Ko so otroci imeli vsak svojo kapo pa smo imeli dino ples ob pesmih Romane Kranjčan. 
Želodčke smo napolnili z dino pica polžki, nazdravili so s kozarci v barvah kap (Ikea otroški plastični kozarčki so super) in na koncu še torta v obliki... dinozavra! :) 




Po pihanju svečke so se hitro lotili čokoladnih bodic in pik, vse so pojedli in dinozaver ni bil prav nič več strašen. :) In smo ga pojedli, no, samo del, preostanek pa je bil za popoldnasko praznovanje z domačimi.


Vesela sem, da smo izpeljali to praznovanje, ker je bilo navdušenje in sreča našega slavljenca neizmerna. Vse najboljše, srček naš! Radi te imamo do zvezd in nazaj. <3 


3 komentarji:

  1. Verjamem, da je bilo otrokom vsec tako super praznovanje! Vse najboljse slavljencu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim, da so se res imeli lepo. Veliko jim pomeni, če se obiščejo na domu in pokažejo svoje igrače. :) Hvala za čestitke. :)

      Izbriši
    2. Mislim, da so se res imeli lepo. Veliko jim pomeni, če se obiščejo na domu in pokažejo svoje igrače. :) Hvala za čestitke. :)

      Izbriši